Им вот так надо было озвучивать:
"Ні, я цього так не залишу! Якщо виїхав в інше місто, так вже відразу і зраджує! Бачили - ті, доказів любові їй мало! Нічого, сам приїду, власною персоною. Як у старих романах - за першим покликом коханої. Те пак за останнім листом, де вона перейшла всі межі розумної ревнощів ". Він з самим рішучим виглядом ступив уперед і вистрибнув з автобуса. Мокрий сніг заліпив обличчя, але тепер його не зупинить ніщо!
- Один квиток, на найближчий, до ... .
- Як це нельотна?
- Але мені ж тільки в ...
- Так адже терміново ж! Невідкладна справа!
- І коли це все у вас закінчиться?
- Нічого, буду чекати.
"Присісти, звичайно ж, нікуди. Нічого я постою. Ні, мене так ще ображали! Я ж її люблю, це факт! А вона -" на дівчат задивляюся "! Та на кого тут дивитися? Он поруч стоїть - сама похмуріше хмари , либонь теж женишок ще той попався. Тупий, либонь, як пень, а йому така гарненька дісталася. Навіть дуже гарненька. І, напевно, не така ревнивиця, як моя. Але я люблю мою, і крапка. А у цієї очі добрі. .. Ні-ні, навіщо мені ці подробиці, у мене є кого розглядати. Хоча моя, мабуть, не така симпатична. І не настільки чарівно посміхається ... Хм, а кому це вона посміхається? Ну, звичайно, адже втупився на неї і дивлюся вже добрих півгодини! Відвернутися, терміново відвернутися! І я її називав похмурої! Все, все, все, я її не бачу, вона мене не бачить, я думаю про свою улюблену, вона дає про ... Цікаво, а про кого вона думає? Про своє? Але посміхається-то вона мені. В кінці-то кінців, не настільки ж я поганий, цілком міг зацікавити когось. Чи все ж поганий для неї? Цікаво, чи дивиться вона все ще сюди? Акуратно повернусь , непомітно ... Помітила! Дивиться. Чого це я? Посміхаюсь їй? Ні-ні, недобре якось це ... Хіба що з ввічливості - вона посміхнулася - я у відповідь. Та й взагалі, нічого й відвертатися, як хочу, так і стою. А хочу я стояти обличчям сюди, так навіть веселіше. Не те занадто всі сьогодні похмуро. У мене ж особиста трагедія. Мені не вірять. Думає, що я тут на інших задивляюся. Та на кого тут дивитися!?? "