Трамвайчик

Главная : Новости : Связь
Новости киноляповНовости маразмовIMHO Добавить в Избранное Сделать стартовой Назад   

Автор Тема: Экранизация  (Прочитано 2211 раз)

Lazy Crazy

• Гость
Экранизация
« : 13 Август 2013, 17:53:21 »
Меня, блин, оказывается, экранизировали, и давно уже!
Студенты (по всей видимости) из братской незалежной...
Жаль, не попытались связаться, я бы попробовал отговорить, хотя бы частично.
Генератор, привязанный к Довженко, сгорел от перегрузки.

Оффлайн Почта сайта

• Moderator
  • Ветеран
    • Просмотр профиля
Re: Экранизация
« Ответ #1 : 13 Август 2013, 18:00:22 »
Оооо )))

Оно - http://lib.guru.ua/ZHURNAL/yakoonchikov.txt - да?  :D
Тыгыдымс-тыгыдымс

Lazy Crazy

• Гость
« Ответ #2 : 13 Август 2013, 18:02:31 »

Оффлайн Почта сайта

• Moderator
  • Ветеран
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : 13 Август 2013, 18:04:50 »
Блин, за дикцию их пристрелить мало :D
Тыгыдымс-тыгыдымс

Оффлайн Почта сайта

• Moderator
  • Ветеран
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : 13 Август 2013, 19:23:02 »
Им вот так надо было озвучивать:

"Ні, я цього так не залишу! Якщо виїхав в інше місто, так вже відразу і зраджує! Бачили - ті, доказів любові їй мало! Нічого, сам приїду, власною персоною. Як у старих романах - за першим покликом коханої. Те пак за останнім листом, де вона перейшла всі межі розумної ревнощів ". Він з самим рішучим виглядом ступив уперед і вистрибнув з автобуса. Мокрий сніг заліпив обличчя, але тепер його не зупинить ніщо!
- Один квиток, на найближчий, до ... .
- Як це нельотна?
- Але мені ж тільки в ...
- Так адже терміново ж! Невідкладна справа!
- І коли це все у вас закінчиться?
- Нічого, буду чекати.
"Присісти, звичайно ж, нікуди. Нічого я постою. Ні, мене так ще ображали! Я ж її люблю, це факт! А вона -" на дівчат задивляюся "! Та на кого тут дивитися? Он поруч стоїть - сама похмуріше хмари , либонь теж женишок ще той попався. Тупий, либонь, як пень, а йому така гарненька дісталася. Навіть дуже гарненька. І, напевно, не така ревнивиця, як моя. Але я люблю мою, і крапка. А у цієї очі добрі. .. Ні-ні, навіщо мені ці подробиці, у мене є кого розглядати. Хоча моя, мабуть, не така симпатична. І не настільки чарівно посміхається ... Хм, а кому це вона посміхається? Ну, звичайно, адже втупився на неї і дивлюся вже добрих півгодини! Відвернутися, терміново відвернутися! І я її називав похмурої! Все, все, все, я її не бачу, вона мене не бачить, я думаю про свою улюблену, вона дає про ... Цікаво, а про кого вона думає? Про своє? Але посміхається-то вона мені. В кінці-то кінців, не настільки ж я поганий, цілком міг зацікавити когось. Чи все ж поганий для неї? Цікаво, чи дивиться вона все ще сюди? Акуратно повернусь , непомітно ... Помітила! Дивиться. Чого це я? Посміхаюсь їй? Ні-ні, недобре якось це ... Хіба що з ввічливості - вона посміхнулася - я у відповідь. Та й взагалі, нічого й відвертатися, як хочу, так і стою. А хочу я стояти обличчям сюди, так навіть веселіше. Не те занадто всі сьогодні похмуро. У мене ж особиста трагедія. Мені не вірять. Думає, що я тут на інших задивляюся. Та на кого тут дивитися!?? "
Тыгыдымс-тыгыдымс

Lazy Crazy

• Гость
« Ответ #5 : 13 Август 2013, 19:45:40 »
Им вот так надо было озвучивать:
Лихо! Особенно с учётом того, что "списывал" я это с соседа по общаге, армянина - на 25% по крови, на 150% /кое в чём/ по натуре. Уточню - это был интеллигентнейший, умнейший человек с, как говорится, европейским воспитанием. С фамилией не на *ян, а на *ов. Его дедушка по отцовской линии проявлялся только в повышенной растительности ("бреюсь два раза в день, а всё равно небритый!"), характерном носе и в гиперчувствительной реакции на любое существо противоположного пола - вот тут эти 150% и всплывали. И хотя говорил без какого-либо акцента - разве что с небольшим прононсом (да-да, тот самый нос), этот рассказик надо читать именно с характерным (и отнюдь не украинским) акцентом (а лучше не читать  ).
« Последнее редактирование: 14 Август 2013, 06:16:01 от Lazy Crazy »

Оффлайн Почта сайта

• Moderator
  • Ветеран
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : 13 Август 2013, 21:31:01 »
Пусть поучатся у мэтров драматургии :)

Тыгыдымс-тыгыдымс

Страница сгенерирована за 0.042 секунд. Запросов: 17.

Назад Наверх

© 2025 Генрих Лиговский